beques arquia

Projecte de dos refugis al costat d’un llac, un amb el doble de superfície i el triple de volum que l’altre. La proposta per optar a les beques arquia es resumeix a continuació:

– El pavelló principal, amb sala d’estar, menjador, cuina i magatzem a la planta baixa, i dues habitacions amb els seus corresponents serveis i dutxes a la planta primera. La seva capacitat és de 8 places i pot funcionar independentment de l’altre pavelló.

– El pavelló annex, que es connecta al primer, està destinat a ampliar el nombre de places del refugi quan sigui necessari. Es composa de dues habitacions, amb serveis  i dutxes per satisfer les necessitats de les 16 places de les que disposa. Els ocupants utilitzen els espais comuns del pavelló principal (sala, cuina i menjador), dimensionat a tal efecte.

Els dos volums s’obren cap al llac a través d’uns grans finestrals, orientats a sud encara que protegits de la radiació solar directa mitjançant el vol de la coberta. L’accés al refugi es realitza per la part posterior del pavelló principal.

L’estructura és de formigó armat, amb coberta de plaques alveolars. Tant els murs com la coberta estan recoberts d’acer cortén, formalitzant l’aspecte exterior del conjunt.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Deixa el teu comentari: